Kitüntették a Debreceni Vízmű Zrt. anyagbeszerzési főelőadóját

A Magyar Víziközmű Szövetség „Elismerő Oklevél” kitüntetést adományozott Vígh Józsefnek, a Debreceni Vízmű Zrt. anyagbeszerzési főelőadójának.

Kollégánk 1974. október 17-én létesített munkaviszonyt a társaságunk jogelődjével, hévíz gépész munkakörben. 1979-től anyagbeszerzőként, 1987-től anyagbeszerzési csoportvezetőként, 2000. július 1-től anyagbeszerzési főelőadóként látja el munkahelyi feladatait. Az anyagbeszerzés területén szerzett gyakorlati tapasztalatainak hatékony felhasználása érdekében mindig szem előtt tartotta tudásának gyarapítását, elméleti ismereteinek bővítését.

Az eltelt évek során rendkívüli problémamegoldó képességének és szerteágazó szakmai tapasztalatának köszönhetően kiérdemelte a vezetői és kollégái, valamint a beszállító partnerek elismerését és megbecsülését. Anyagbeszerzési főelőadóként irányítja a Debreceni Vízmű Zrt. beszerzési tevékenységét, koordinálja a Központi Raktáron keresztül az üzemek anyagellátási folyamatait. Segítőkészsége, jó kedélye és humora munkatársai körében jól ismert, közvetlen és távoli szakmai és munkatársi kapcsolataira az odafigyelés és korrektség jellemző.

A MAVÍZ vezetése az oklevelet az Országos Víziközmű Konferencián adta át a 2018. június 06-i ünnepségen Egerben. A kitüntetéshez Társaságunk munkatársai nevében szívből gratulálunk, kollégánknak pedig további sikerekben gazdag, egészségben eltöltött éveket kívánunk!