Hírek - Debreceni Vízmű Zrt.

Tájékoztatjuk Hajdúszovát település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Hajdúszovát vízmű telepen további fertőtlenítést és egyéb beavatkozási munkálatokat végeznek.

Érintett időszak:

2017. április 24-től -2017. május 2-ig

A korábbi fertőtlenítési munkálatok során is leírtuk, hogy a jelenlegi technológia kialakítása miatt a vízellátást a fenti időszakra vonatkozóan csak a 2. kút nyersvizéből tudjuk biztosítani, melynek vize minden paraméterében ivóvíz minőségű, egyedül a vastartalom kifogásolható. A munkavégzés során átmeneti vízhiány, kisebb nyomásingadozások várhatóak melynek következtében az ivóvíz zavarossá válhat, fogyasztása azonban nem jelent az egészségre veszélyt, de célszerű azt ülepíteni. A zavaros víz a munkák befejezését követően a kerti csap rövid idejű megnyitásával távozik a rendszerből. Természetesen Társaságunk arra törekszik, hogy lehetőség szerint minél hamarabb visszaálljunk a normál üzem állapotra.

Amennyiben a karbantartási munkák során bármilyen vízszolgáltatási hibát észlelnek, azt kérjük jelezzék munkatársainknál.

Türelmüket és szíves megértésüket előre is köszönjük!

Debreceni Vízmű Zrt.