Felhívás! - Víztorony medencemosatása, karbantartása és fertőtlenítése Nyírmihálydi és Nyírgelse településeken

Értesítjük a lakosságot, hogy Nyírmihálydi és Nyírgelse települések ivóvízhálózatán 2018. október 4.-én (csütörtök) a víztorony medencemosását, karbantartását és fertőtlenítését végezzük reggel 8:00 óra és délután 16:00 óra között.

Ebben az időszakban a település hálózatán kis valószínűséggel, de bárhol előfordulhat rövid ideig tartó vízzavarosodás és nyomásingadozás, rövidebb (maximum 1 óra) ideig tartó vízhiány.

A zavarosodást egészségre ártalmatlan vas- és mangáncsapadék okozza. Szintén előfordulhat a munkálatot követő napokban kismértékű, egészségre ártalmatlan koncentrációjú fertőtlenítőszer által okozott klóros szag és íz, illetve zavarosodás, mely rövid időn belül megszűnik. Ilyen jellegű panasz esetén kérjük, jelezze a megadott telefonszámokon, hogy a szükséges beavatkozásokat megtehessük!

Kérjük, a fenti időszakban vízhasználatuk jellegét ennek megfelelően válasszák meg! Munkánkat a megfelelő vízminőség megőrzése érdekében végezzük, megértésüket és közreműködésüket kérjük és köszönjük! További felvilágosítással állunk rendelkezésükre!

Nyírlugos, 2018. szeptember 25.

Debreceni Vízmű Zrt.
Térségi üzem