Felhívás! - Folytatódnak a technológiát érintő munkálatok Mezősason

Tájékoztatjuk Mezősas település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Mezősas vízmű telepen előre nem látható okok miatt tovább folytatják a korábban meghirdetett beavatkozási munkálatokat a vízminőség megtartása és a szolgáltatásbiztonság fokozása érdekében

2018. június 29-től -2018. július 20-ig.

A jelenlegi technológia kialakítása miatt a vízellátást a fenti időszakban csak nyersvízből tudjuk biztosítani, mely víz minden paraméterében ivóvíz minőségű, egyedül vas-, ill. mangántartalom tekintetében kifogásolható. A munkavégzés során átmeneti vízhiány, kisebb nyomásingadozások várhatóak, melynek következtében az ivóvíz zavarossá válhat, fogyasztása azonban nem jelent az egészségre veszélyt, de célszerű azt fogyasztás előtt pihentetni.

A zavaros víz a munkák befejezését követően a kerti csap rövid idejű megnyitásával távozik a rendszerből. Természetesen Társaságunk arra törekszik, hogy lehetőség szerint minél hamarabb visszaálljunk a normál üzem állapotra.

Amennyiben a munkálatok során bármilyen vízszolgáltatási hibát észlelnek, azt kérjük, jelezzék munkatársainknál (Major András csoportvezető +36 20/341-76-51 vagy a Debreceni Vízmű Zrt. központi diszpécser szolgálat +36 20/663-07-05).

 

Korábbi felhívás:

Tájékoztatjuk Mezősas település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Mezősas vízmű telepen technológiát érintő munkálatokat végeznek:

2018. június 19-től -2018. június 29-ig.

A munkálatok során a jelenlegi technológia kialakítása miatt a vízellátást a fenti időszakra vonatkozóan csak a 1. kút nyersvizéből tudjuk biztosítani, melynek vize minden paraméterében ivóvíz minőségű, egyedül a vas-, ill. mangántartalom tekintetében kifogásolható. A munkavégzés során átmeneti vízhiány, kisebb nyomásingadozások előfordulhatnak, melynek következtében az ivóvíz zavarossá válhat, fogyasztása azonban nem jelent az egészségre veszélyt, de célszerű azt ülepíteni. A zavaros víz a munkák befejezését követően a kerti csap rövid idejű megnyitásával távozik a rendszerből. Természetesen Társaságunk arra törekszik, hogy lehetőség szerint minél hamarabb visszaálljunk a normál üzemállapotra.

Amennyiben a munkálatok során bármilyen vízszolgáltatási hibát észlelnek, azt kérjük, jelezzék munkatársainknál (Major András csoportvezető +36 20/341-76-51).

Türelmüket és szíves megértésüket előre is köszönjük!

Debreceni Vízmű Zrt.