Felhívás Nyírlugos lakosai részére

Tájékoztatjuk Nyírlugos település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. beruházási munkálatokat végez az alábbi helyeken a szolgáltatás biztonsága és a vízminőség megtartása érdekében 2017. november 29-től - 2017. december 1-ig.

A Debreceni Vízmű Zrt. Nyírlugos-Szabadságtelep belterületén az Acsádi utca és a Zrínyi utca kereszteződésében lévő csomópont átépítési-felújítási munkálatait indította el. Ezért felhívjuk a tisztelt figyelmüket. hogy a munkavégzés során Nyírlugos-Szabadságtelep belterületén

2017. december 1-én (pénteken) előreláthatólag 9:00 és 15:00 óra között tartós vízhiányra, a vízszolgáltatás szüneteltetésére kell számítani!

Kérjük, hogy a munkálatok idejére a vízhasználatát előzetesen biztosítsa, tartalék vízvételezését ennek megfelelően válassza meg!

A munkavégzés során átmeneti vízhiány, kisebb nyomásingadozás előfordulhat, melynek következtében az ivóvíz zavarossá válhat, fogyasztása azonban egészségre ártalmatlan, felhasználásában korlátozás nincs. A zavaros víz a munkák befejezését követően a kerti csap rövid idejű megnyitásával távozik a rendszerből. Természetesen Társaságunk arra törekszik, hogy lehetőség szerint minél hamarabb visszaálljunk a normál üzem állapotra.

A beavatkozások a vízminőség megtartása és a minőségi szolgáltatás teljesítése céljából történnek és nagyban szolgálják a településen élők biztonságos és minőségi ivóvízellátását.

Amennyiben a meghirdetett munkálatok során, bármilyen a korábban megszokott vízszolgáltatástól eltérő hatást észlelnek, azt kérjük, jelezzék munkatársainknál, akik szakszerű tájékoztatással állnak rendelkezésükre!

Helyi elérhetőség: Kökényesi Miklós csoportvezető: 20/466-0700
Központi elérhetőség: 20/663-0705

További felvilágosítással a Nyírségi Információs Irodánk munkatársai is állnak rendelkezésükre. Türelmüket és szíves megértésüket előre is köszönjük!

Debreceni Vízmű Zrt.