Felhívás Bedő lakosai részére

Tájékoztatjuk Bedő település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai által a település ivóvízhálózatán 2017. október 16-tól október 20-ig hálózatöblítési és fertőtlenítési munkákat végeznek.

Továbbá tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai által a település ivóvízhálózatán 2017. október 16-tól október 20-ig. A munkálatok során, azok eredményessége érdekében, a hálózatba táplált nátrium-hipoklorit (NaOCl) fertőtlenítőszer mennyisége a megszokott üzemviteli állapothoz tartozó értéket több alkalommal meghaladja. Ebből adódóan a szolgáltatott víz íze és szaga a hálózat egyes szakaszain az általában megszokottól eltérhet. 

Az alkalmazott fertőtlenítőszer koncentráció messze alatta marad a közegészségügyi szempontból engedélyezett értéknél. A megnövekedett fertőtlenítőszer mennyiség folyamatosan csökken a hálózatban, mennyiségét gyorsteszt mérésekkel ellenőrizzük valamint laboratóriumunk mintavételekkel és vizsgálatokkal biztosítja az eredmények megbízhatóságát, felügyeletét.

Minden beavatkozás a közegészségügyi feltételek szerint a fogyasztók egészségét védve történik! A munkálatok időszakában az ivóvíz az egészségre ártalmatlan és továbbra is fogyasztható korlátozás nélkül. Amennyiben a meghirdetett beavatkozások után, bármilyen a korábban megszokott vízszolgáltatástól eltérő hatást észlelnek, azt kérjük, jelezzék munkatársainknál, akik szakszerű tájékoztatással állnak rendelkezésükre!

Amennyiben a meghirdetett beavatkozások után, bármilyen a korábban megszokott vízszolgáltatástól eltérő hatást észlelnek, azt kérjük, jelezzék munkatársainknál, akik szakszerű tájékoztatással állnak rendelkezésükre!

Helyi elérhetőség: Borók Sándor csoportvezető: 20/335-3784
Központi elérhetőség: 20/663-0705

Türelmüket és szíves megértésüket előre is köszönjük!

Debreceni Vízmű Zrt.