Hírek

Hírek szűrése
Értesítés! Június 30-án a hideg vízszolgáltatás szünetel a Mester utca 19. számtól a 39. számig
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. 06. 30-án (szerdán) előreláthatólag 08.30 órától 12.00 óráig vízvezeték csomópontok átépítése miatt a hideg vízszolgáltatás szünetel a Mester u. 19. számtól a 39. számig.
teljes hír
Értesítés! Vízvezeték csomópont átépítése a Bem téren
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. június 03-án (csütörtökön) előreláthatólag: 08.30 órától-14.00 óráig a Bem tér vízvezeték csomópontok átépítése miatt a hideg vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
Értesítés! A Bem tér vízvezeték csomópontok átépítése miatt a hideg vízszolgáltatás egyes helyeken szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. április 08-án (csütörtökön) előreláthatólag 08.30 órától-18.30 óráig a Debrecen, Bem tér vízvezeték csomópontok átépítése miatt a hideg vízszolgáltatás az alábbi helyeken szünetel:
teljes hír

Debrecen - Várhatóan a hét második felében már újra lehet közlekedni a Raktár utcán a Petőfi térnél. Azért van szükség a beavatkozásra, mert két helyen is kilyukadt egy vízvezeték.

Mit tegyünk a vízvezetékek és vízmérők fagykárai megelőzéséért?
A hideg idő beköszöntévével célszerű időben megtennünk azokat az óvintézkedéseket, amellyel elkerülhetők a vezetékek és szerelvényei, valamint a vízmérő meghibásodásai, és az ebből eredő károk és felesleges költségek.
teljes hír

A hétvégén a tűzoltó laktanya közelében öntöttvas vízvezetékcső meghibásodása miatt szakadt be az úttest.