Hírek

Hírek szűrése
Felhívás! Kismarja vízműtelepén tározó mosatást, fertőtlenítést végzünk szeptember 13-15. között
Tájékoztatjuk Kismarja település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Kismarja vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. szeptember 13. (hétfő) 9.00-tól szeptember 15. (szerda) 15.30-ig.
teljes hír
Vízhálózat tisztítási munkálatok indulnak Biharkeresztes település víziközmű hálózatán
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, tisztelt Felhasználóit, hogy a vízhálózat hidraulikus tisztítását, mosatását végzi Biharkeresztes településen a szolgáltatás biztonsága érdekében: 2021. január 18. (hétfő) – 2021. január 29. (péntek) között
teljes hír
Tájékoztatás! Víztorony medencemosása Nyírlugoson
Tájékoztatjuk Nyírlugos város lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Nyírlugos város ivóvízhálózatán a víztorony medencemosását végezi a szolgáltatás biztonsága érdekében 2021. április 21-én (szerda) 7.00-15.30 óra között.
teljes hír
UV fertőtlenítési eljárással egészül ki a víztisztítási technológiánk!
A városunk Keleti részének vízellátását biztosító IV-es sz. vízműtelepen a Vízmű Zrt. beruházásában elkészült és üzembe lépett az UV fertőtlenítő berendezés. Alkalmazása az eddiginél is nagyobb biztonságot nyújt az egészséges, jó minőségű vezetékes vízellátásban.
teljes hír

A biharkeresztesi vízhálózat hidraulikus tisztítását, mosatását végzi a Debreceni Vízmű Zrt. január 18. és január 29. között, tudatták hivatalos honlapjukon.

A tankönyvből megismerhető tudás teljesen más mint a valóság
Az általános iskola 5. osztályosai Természetismeret tantárgy keretében ezt tanulják a szennyvíztisztításról.
teljes hír