Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! Víztorony medencemosása Nyírlugoson
Tájékoztatjuk Nyírlugos város lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Nyírlugos város ivóvízhálózatán a víztorony medencemosását végezi a szolgáltatás biztonsága érdekében 2021. április 21-én (szerda) 7.00-15.30 óra között.
teljes hír
Látványos, de hasztalan kísérlettel bizonyítják a víztisztítók hasznosságát
Az elmúlt napokban megint intenzív marketing munkába kezdtek Debrecenben, a házi víztisztítókat forgalmazó cégek.
teljes hír
A vízügyi ágazat jelene és jövője - munkáltatói alternatívák
A Vízügyi Közszolgáltatási Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VKDSZ) 2017.10.26-án Konferenciát szervezet „A vízügyi ágazat jelene és jövője” címmel. A konferencián a Debreceni Vízmű Zrt. is nagy érdeklődést kiváltó előadást tartott, az ágazati kihívásoknak való megfelelés debreceni gyakorlatáról.
teljes hír
Vízminőség
A legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer A csapvíz minőségét laboratóriumokban rendszeresen és szigorú szabályok alapján 54 szempont szerint ellenőrzik
teljes hír
Ásványvíz minőségű a debreceni ivóvíz
Ha öntözésre vagy wc-öblítésre csapadékot használnának a háztartások, rengeteg ivóvizet lehetne spórolni - mondta ma délután az ökoiskolák találkozóján Lakatos Gyula. Az UNESCO-szakértő szerint a március 22-ei víz világnapjának üzenete a vízspórolás. A föld vízkészletének ugyanis mindössze 2 és fél százaléka édesvíz.
teljes hír
Folytatódik a hálózattisztítás
A debreceni közműves vízvezeték hálózat levegő-vízöblítéses tisztítása tovább folytatódik és 2014. szeptember 20-áig minden hétköznap éjjel tartanak a munkálatok.
teljes hír
Debrecen város 2013. évi ivóvíz vizsgálati eredményei
A Debreceni Vízmű Zrt. a viziközmű szolgáltatás során nemcsak a mennyiségi igények kielégítésére törekszik, hanem nagy figyelmet fordít az ivóvíz minőségére is. A minőségbiztosítás garanciáját a cég Központi Laboratóriuma adja. A több mint 200 ezer lakosú Debrecen ivóvíz tisztításával, ivóvíz szolgáltatásával, szennyvízelvezetésével és szennyvíztisztításával összefüggő laboratóriumi vizsgálatokat, négy munkacsoportban, 19 fős magasan képzett alkalmazottal végezzük.
teljes hír