Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás szakfelügyelet megrendeléséről!
Kérjük tisztelt Felhasználóinkat, Ügyfeleinket, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében a szakfelügyeletet igénylő megrendeléseiket a szakfelugyelet@debreceni-vizmu.hu e-mail címre küldjék meg.  
teljes hír
Tájékoztatás! - Információs irodák bezárásáról Nyírmihálydi és Nyírgelse
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Nyírmihálydi és Nyírgelse településeken a kihelyezett információs irodáinkban a személyes ügyfélfogadást a kialakult járványügyi veszélyhelyzet miatt határozatlan időre szüneteltetjük.
teljes hír
Vámospércsi információs iroda nyitva tartása szünetel
Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Vámospércsi információs irodánk nyitva tartása határozatlan ideig szünetel, tekintettel a Vámospércsi Polgármesteri Hivatal épületében bevezetett rendkívüli működési rendre.
teljes hír
Tájékoztatás! Személyes ügyfélszolgálati irodánk 2021.04.07-től ismét elérhető
Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, ügyfeleinket, hogy a 2021. március 08-tól bevezetett korlátozó intézkedések feloldásra kerültek, így személyes ügyfélszolgálati irodánk 2021.04.07-től ismét elérhető.
teljes hír
Nyitva tartás változása
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a kialakult járványügyi veszélyhelyzet, továbbá a kihirdetett kijárási tilalom miatt Ügyfélszolgálati Irodánk (Debrecen, Hatvan u 12-14., Telefon: + 36 52 513 506) nyitva tartása 2020.11.12. naptól az alábbiak szerint módosul:
teljes hír
Biztonsági óvintézkedések a személyes ügyfélkapcsolatok minimalizálásával a Debreceni Vízmű Zrt. szolgáltatási területén
A koronavírus terjedésével kapcsolatos megelőző intézkedéseinkkel a víziközmű-szolgáltatás folytonosságát, zavartalanságát kívánjuk védelembe helyezni.
teljes hír
Nyitvatartás változás munkanap áthelyezés miatt
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy munkanap áthelyezés miatt Ügyfélszolgálati Irodánk (Db, Hatvan u 12-14.) 2020. augusztusi nyitva tartása az alábbiak szerint módosul:
teljes hír
Tájékoztatás! - Az ügyfélszolgálat részleges nyitása
Tisztelt Felhasználóink, Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.05.25-től, hétfőtől társaságunk ügyfélszolgálati irodája (Debrecen, Hatvan u 12-14. sz.) az alábbi nyitva tartás szerint, kizárólag előzetes időpontfoglalást követően fogadja ügyfeleit: - Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök 8:00-12:00 és 13:00-15:00- Péntek 7:00-13:00
teljes hír
Közlemény! - Személyes ügyfélszolgálatunkat, információs irodáinkat ideiglenesen bezárjuk, leolvasási tevékenységünket felfüggesztjük
Tisztelt Felhasználóink, Partnereink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy tekintettel a kialakult járvány helyzetre további változtatásokat vagyunk kénytelenek bevezetni ellátási területünkön a víziközmű-szolgáltatás biztosítása érdekében.
teljes hír
Közlemény! - Ügyfélkapcsolatok minimalizálása
A Debreceni Vízmű Zrt. a koronavírus fertőzés terjedésének csökkentése érdekében intézkedéseket léptetett életbe, szem előtt tartva dolgozóink, felhasználóink és ügyfeleink egészségének megőrzését. Ennek keretében arról határoztunk, hogy a vírus esetleges terjedésének a személyes ügyfélkapcsolatok minimalizálásával igyekszünk gátat szabni.
teljes hír