Hírek

Hírek szűrése
Lakossági bejelentés erős vízfolyásról
Tájékoztatjuk fogyasztóinkat hogy lakossági bejelentést kaptunk erős vízfolyásról; Józsán, a Sillye Gábor utcán (Várdai M. u. – Harmat utcáig) a körzetet azonnal zárni kellett a további károk elkerüléséhez illetve a hibaelhárítás elvégzéséhez.
teljes hír
Pocsaj-Esztár szennyvízelvezető hálózat és szennyvíztisztító üzemeltetésének tájékoztatója
Tisztelt Lakosság és Felhasználók! A víziközmű rendszert üzemeltető Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a tisztelt Lakosságot arról, hogy a Pocsaj és Esztár településekről gyűjtött szennyvízbe vegyianyag került a pünkösdi hosszú hétvége alatt.
teljes hír
Megkezdődött a vízvezeték javítási munka a Csapó-Szappanos utca kereszteződésben
A korábban észlelt vízelfolyást vízkormányzással, vezeték szakasz kizárással ideiglenes megszüntetésre került, a nagyátmérőjű csövek és szerelvények beszerzési idejére.
teljes hír
Tájékoztató! - Vízszolgáltatás szünetelés 2018.04.13-án
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a következő utcákon 2018.04.13-án 9:00-tól 12:00-ig a vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
Tájékoztató! - Időszakos vízhiány a Gerle utcán
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a Gerle utcán ivóvízvezeték kivitelezési munkálatokat végez a Devizép Kft.
teljes hír
Felhívás Kismarja lakosai részére
Tájékoztatjuk Kismarja település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Kismarja vízműtelepen medencemosatást, fertőtlenítést végeznek 2018. február 08-án (csütörtök) 9:00-tól 14:00-ig.
teljes hír
Tájékoztatás a Kossuth és a Batthyány utca sarkán történő hibaelhárítási munkálatokról
A Debreceni Vízmű Zrt
teljes hír
Tájékoztatás az ügyfélfogadás szüneteléséről Biharkeresztesen
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, Ügyfeleinket, hogy a Biharkeresztesi Információs Irodában 2017.12.12-én és 2017.12.13-án az ügyfélfogadás szünetel!
teljes hír
Tájékoztatás az ügyfélfogadás szüneteléséről Biharkeresztesen
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, Ügyfeleinket, hogy a Biharkeresztesi Információs Irodában 2017.11.30-án és 2017.12.01-én az ügyfélfogadás szünetel!
teljes hír
Tovább folytatódnak az ütemezett vízminőség-javító munkálatok Hajdúszováton
Tájékoztatjuk Hajdúszovát település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Hajdúszovát vízmű telepen tovább folytatják az ütemezett beavatkozási munkálatokat 2017. december 4-től 2017. december 31-ig.
teljes hír