Hírek

Hírek szűrése
Tartósan 0 C° alatti hőmérséklet várható
Tisztelt Felhasználók! Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint véget ér az enyhe időjárás, téli jellegűre fordul és várható tartósan 0 C° alatti lesz a hőmérséklet.
teljes hír
Felhívás! - Technológiát érintő villamossági munkálatokat végzünk Bihartordán
Tájékoztatjuk Bihartorda település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Bihartorda vízmű telepen technológiát érintő villamossági munkálatokat végeznek 2018. november 22-én 10.00-13.00-ig.
teljes hír
Tájékoztatás! - Ásott és fúrt kutak engedélyeztetése
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ásott és fúrt kutak engedélyeztetése és az engedély nélkül létesített kutak utólagos fennmaradási engedélyeztetése nem Társaságunk hatásköre.
teljes hír
Tájékoztatás! Ügyfélfogadás szünetelése Biharkeresztesen
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, Ügyfeleinket, hogy a Biharkeresztesi Információs Irodában 2018.11.05-én az ügyfélfogadás szünetel!
teljes hír
Tájékoztatás vízhálózat tisztításáról 2018. szeptember 03. és október 11. között
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2018. szeptember 03. és október 11. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír
Tájékoztatás! - Útlezárás, javítási munkálatok miatt
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Külsővásár tér és a Postakert utca kereszteződésében a belső sávot lezártuk, úttest süllyedés javítás miatt, emiatt a forgalom 1 sávra korlátozódik.
teljes hír
Tájékoztatás a vízszolgáltatás szüneteléséről a Rigó utcán
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Rigó utcán (Vágóhíd u.- Fokos u.) a vízszolgáltatás szünetel előreláthatólag 8.00-13.00-ig, hibaelhárítás miatt.
teljes hír
Közlemény! - Vízvezetékek zárása havária esemény miatt
Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2018. augusztus 29-én 13 óra 30 perc és 18 óra között vízvezeték elzárásra számíthatnak Debrecenben, havária esemény miatt.
teljes hír
Hibaelhárítás a Bendegúz téren (Debrecen)
Tájékoztatjuk fogyasztóinkat hogy Debrecenben a Bendegúz tér 11.30-15.00-ig előreláthatólag zárva lesz hibaelhárítás miatt (NA 80 AC).
teljes hír
Tájékoztató Mikepércs lakosai részére!
Mikepércs ivóvízellátásának üzemzavarával kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk Önöket! 2018. augusztus 6.-án 19 óra 15 perckor Mikepércs településen egy gólya által okozott villamosvezeték zárlata miatt megszűnt az áramszolgáltatás.
teljes hír