Hírek

Hírek szűrése
Debrecenben a Rakovszky Dániel u. 27. szám előtt a 4. számú főközlekedési útvonal átkelési szakaszán tárgyi szennyvíz bekötő vezeték hibaelhárításának III. ütemét végzik
Tisztelt Fogyasztóink! Tájékoztatásul közöljük, hogy a Debreceni Vízmű Zrt.munkatársai 2023.december 11.-étől kezdődően, Debrecenben a Rakovszky Dániel u. 27. szám előtt a 4. számú főközlekedési útvonal átkelési szakaszán tárgyi szennyvíz bekötő vezeték hibaelhárításának III. ütemét végzik.
teljes hír
Hun utca – Szávay Gy. csomóponttól a Hun utca – Kerekes u. kereszteződésig D 800 szennyvízcsatorna bélelése kezdődik
Tisztelt Fogyasztóink! 2023. november 07-től a Hun utca – Szávay Gy. csomóponttól a Hun utca – Kerekes u. kereszteződésig D 800 szennyvízcsatorna bélelése kezdődik kb. 100 méter hosszban.
teljes hír
Tájékoztatás! A Monostorpályi út 92. sz. előtt szennyvíz csatorna javítása zajlik
Tájékoztatásul közöljük, hogy szakembereink a Monostorpályi út 92 sz. előtt, meghibásodott szennyvíz csatorna javítását, illetve a meghibásodás miatt kialakult úttest szakadás helyreállítását végzik a mai naptól kezdődően. A munkálatok idejére a Rigó utca irányából a Borzán Gáspár utca irányába tartó forgalmi sávot lezárták. A burkolat helyreállításának várható időpontja: 2021.09.24.
teljes hír

A város különböző pontjain dolgoznak ezekben a napokban a Debreceni Vízmű szakemberei. A Rakovszky utcán egy vízfolyás miatt kell beavatkozniuk, az Egyetem sugárúton pedig egy szennyvízcsatorna tisztítóaknáján cserélik a fedlapot. A munkával mindkét helyen várhatóan a jövő héten végeznek.

Tájékoztatás! A Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai a Dóczy J. u. 28 sz. előtti szennyvízcsatorna tisztítóaknáján lévő aknafedlap javítását végzik
2021.04.07–től kezdődően a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai a Dóczy J. u. 28 sz. előtti szennyvízcsatorna tisztítóaknáján lévő aknafedlap javítását végzik.
teljes hír
Tájékoztatás szennyvízcsatorna tisztítóaknáján lévő fedlap javításáról
2021.03.09–től kezdődően, a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai az Egyetem sugárút 40/b. sz. előtti szennyvízcsatorna tisztítóaknáján lévő fedlap javítását végzik.
teljes hír
Közlemény! - A hálózat zavartalan üzemeltetése
A hálózat zavartalan üzemeltetése még fontosabb a járvány idején.                                      
teljes hír
Elkészült a Töhötöm utcai szennyvízcsatorna egy szakaszának rekonstrukciója
A Modern Városok Program keretében az Önkormányzat Debrecen Város területén nagymértékű útfelújítási munkákat végeztet, mely érinti a Töhötöm utcát az Ond u.-Csigekert utcák közötti szakaszon aszfaltburkolat felújításával. A Debreceni Vízmű Zrt. 2016 évi Beruházási Tervében szerepel a Töhötöm utcai szennyvízcsatorna rekonstrukciója, ezért az útfelújítás előtt ezen a szakaszon kezdtük el az átépítést
teljes hír