Hírek

Hírek szűrése
SÁRÁND vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek
Tájékoztatjuk SÁRÁND település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai SÁRÁND vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2023. október 19-én csütörtökön 9:00-tól 16:00 óráig.
teljes hír
Értesítés! A Sáránd vízműtelepen elektromos hálózaton munkálatot végeznek
Tájékoztatjuk Sáránd település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Sáránd vízműtelepen elektromos hálózaton munkálatot végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2023. augusztus 16. (szerda) 09.00-12.00 óra között.A munkavégzés időtartama alatt nyomásingadozás és teljes vízhiány lesz.
teljes hír
Értesítés! SÁRÁND vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek
Tájékoztatjuk SÁRÁND település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai SÁRÁND vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2023. április 13. (csütörtök) 10 00 -tól 16 00 -ig A munkavégzés során vízhiány várható. A munkálatok befejezését követően előfordulhat, hogy az ivóvíz zavarossá válhat, fogyasztása azonban nem jelent az egészségre veszélyt, de célszerű azt ülepíteni. A zavaros víz a munkák befejezését követően a kerti csap rövid idejű megnyitásával távozik a rendszerből.
teljes hír
Értesítés! SÁRÁNDON szakaszos vízhiány várható
Tájékoztatjuk SÁRÁND település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai SÁRÁND vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2022. november 29. (Kedd) 9 :0 -tól 16:00 -ig. A munkavégzés során szakaszos vízhiány várható.
teljes hír
Felhívás! - Ivóvíz tároló medence tisztítása Sárándon
Értesítjük Önöket, hogy Sáránd községben a vízműtelepen az ivóvíz tároló medence mechanikus tisztítását, fertőtlenítését 2019.04.09-én (kedd) 10-18 óra között végezzük el.
teljes hír