Hírek

Hírek szűrése
Értesítés! Április 28-án csomópont átépítése miatt a hideg vízszolgáltatás szünetelni fog
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. április 28.-án (szerdán) előreláthatólag 08.30 órától-14.00 óráig Vízvezetéki csomópont átépítése és rekonstrukció miatt a hideg vízszolgáltatás szünetelaz alábbi utcákban.
teljes hír

Debrecen - Az úgynevezett konzervgyári főgyűjtő csatorna felújításának idejére lezárták a Leiningen utcát a Kabar utcánál. A munkával várhatóan december 15-re készülnek el.

Tájékoztatás! Elkezdődik a konzervgyári főgyűjtő rekonstrukciós munkáinak II. üteme
A Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai 2020.12.07-én reggel 8.00-tól megkezdik a "Konzervgyári főgyűjtő rekonstrukciós munkáinak II. ütemét” a Leiningen - Török utcák közötti szakaszon; ez alatt az időszak alatt az érintett utcákon forgalomkorlátozás várható.
teljes hír
Tájékoztatás! Biharkeresztesi vízműtelepen javítási munkálatokat végzünk
Tájékoztatjuk Biharkeresztes település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Biharkeresztesi vízműtelepen javítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében.
teljes hír
Tájékoztatás szennyvízcsatorna tisztítóaknáján lévő fedlap javításáról
2021.03.09–től kezdődően, a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai az Egyetem sugárút 40/b. sz. előtti szennyvízcsatorna tisztítóaknáján lévő fedlap javítását végzik.
teljes hír
Értesítés! A Bem tér vízvezeték csomópontok átépítése miatt a hideg vízszolgáltatás egyes helyeken szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. április 08-án (csütörtökön) előreláthatólag 08.30 órától-18.30 óráig a Debrecen, Bem tér vízvezeték csomópontok átépítése miatt a hideg vízszolgáltatás az alábbi helyeken szünetel:
teljes hír
Közlemény! Elkezdődik a konzervgyári főgyűjtő rekonstrukciós munkáinak III. üteme
A Debreceni Vízmű Zrt. 2020.12.15-én reggel 8.00-tól megkezdi a "Konzervgyári főgyűjtő" rekonstrukciós munkáinak III. ütemét a Szávay Gy. u. - Török utca közötti szakaszon. 
teljes hír
Értesítés! - Gerincvezeték rekonstrukciója miatt vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2020. november 27.-én pénteken előreláthatólag 09.00 órától-12.00 óráig Gerincvezeték rekonstrukciója miatt a vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
Tájékoztatás! - Rekonstrukciós munkálatok miatt a vízszolgáltatás szünetel fog
Tisztelt Fogyasztóink! 2020. október 12-én, (hétfő) a Debrecen, Pósa u. - Építők útjáig, valamint a Kishegyesi út páros-páratlan oldalban (Szitakötő köz), közműhálózat rekonstrukciós munkálatok miatt, a vízszolgáltatás előreláthatólag 8:30 órától - 13:30 óráig szünetel fog.
teljes hír
Az Újkerti lakótelep fokozott nyomású vízvezetékének átépítése
Debrecen, Görgey u. 20. és Kartács u. 2. sz. közötti 10 emeletes épületek közötti szakaszon 2014. május 12-től kezdődően a fokozott nyomású ivóvízvezeték átépítésére kerül sor.
teljes hír