Hírek

Hírek szűrése
Közlemény! - Akna fedlap süllyedés
Tájékoztatásul közöljük, hogy Debrecenben a Nyíl u. 6. szám előtt a 33-as számú főközlekedési útvonal Bem tér felé vezető sávjában az útburkolat alatt lévő, társaságunk által üzemeltetett egyesített rendszerű szennyvízcsatorna tisztító aknájának fedlapja megsüllyedt.
teljes hír
Tájékoztatás! - Útlezárás, javítási munkálatok miatt
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Külsővásár tér és a Postakert utca kereszteződésében a belső sávot lezártuk, úttest süllyedés javítás miatt, emiatt a forgalom 1 sávra korlátozódik.
teljes hír
Tájékoztatás a vízszolgáltatás szüneteléséről a Rigó utcán
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Rigó utcán (Vágóhíd u.- Fokos u.) a vízszolgáltatás szünetel előreláthatólag 8.00-13.00-ig, hibaelhárítás miatt.
teljes hír
Közlemény! - Vízvezetékek zárása havária esemény miatt
Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2018. augusztus 29-én 13 óra 30 perc és 18 óra között vízvezeték elzárásra számíthatnak Debrecenben, havária esemény miatt.
teljes hír
Értesítés a vízszolgáltatás szüneteléséről szerelvények rekonstrukciója miatt
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2018. július 25.-én szerdán, előreláthatólag 09.00 órától 12.00 óráig vízvezeték szerelvények rekonstrukciója miatt a vízszolgáltatás szünetel.
teljes hír
Értesítés a vízszolgáltatás szüneteléséről a Knézich Károly utcán
Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a Knézich Károly utcán vízkizárást végeztünk az Őz és Lenkei u. között.
teljes hír
Értesítés a vízszolgáltatás szüneteléséről a Thomas Mann utcán
Tisztelt fogyasztóink! A Thomas Mann utcán a vízszolgáltatás a mai napon (2018.07.04.) előreláthatólag 08.00-13.00-ig szünetel vízvezeték javítása miatt; a vízkizárással érintett utca nem került lezárásra.
teljes hír
Közlemény! - Útlezárás vízszivárgás miatt
A tegnapi napon út melletti vízszivárgást jelentettek a Lőporos utca és az Ungvárikert utca kereszteződésében.
teljes hír
Közlemény! Gerincvezeték javítás a Maróthi György utcán
Tájékoztatjuk tisztelt fogyasztóinkat, hogy a Debreceni Vízmű munkatársai a Maróthi György utcai NA 200-as AC gerincvezetéken tervezett javítást végez a mai napon, emiatt az említett utcát teljes hosszában zárni kellett a munkálat megkezdéséhez.
teljes hír
Közlemény! Gerincvezetéki sérülés következett be a Határ úton
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy a Határ út 27. szám előtt, NA 160 KMPVC gerincvezetéken sérülés következett be.
teljes hír