Hírek

Hírek szűrése
Közlemény! Minőségellenőrző munkálatok a Veres Péter utcán keletkezett csőtörés kapcsán
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. augusztus 18-án a Veres Péter utcán húzódó nagy, 300 mm átmérőjű ivóvíz vezetéken csőtörés keletkezett. A hibát a délutáni, esti órák folyamán elhárítottuk. A hibahelyen nagy intenzitással kiáramló víz a környék ivóvíz vezetékein a víz zavarosodását okozta, mellyel kapcsolatban számos bejelentés érkezett hozzánk. Ezzel egyidőben íz- és szagproblémákról is beszámoltak a központi diszpécserszolgálatra betelefonáló egyes felhasználók. A vízmű szakemberei az első bejelentést követően azonnal, soron kívül, mérésekkel ellenőrizték a víztermelő telepekről vízhálózatba juttatott ivóvíz minőségét, melyben rendellenességet nem tapasztaltak. A 18-i és a mai napon érkezett felhasználói bejelentésekre tekintettel a fokozott figyelemmel, időben sűrített minőség ellenőrzéssel járó ellenőrző tevékenységet folyamatosan végezzük.
teljes hír
Közlemény! December 17-én a Hatvan utcai ügyfélszolgálati irodánk és telefonos ügyfélszolgálatunk rövidített nyitva tartással fogadja megkereséseiket
Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy technikai okok miatt 2021.12.17.-én a Debrecen Hatvan u. 12-14. szám alatti Ügyfélszolgálati Irodánk, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk rövidített nyitva tartásban fogadja megkereséseiket: 2021. december 17.-i (péntek) nyitva tartás 7ºº-11ºº
teljes hír
Közlemény! Kötelező a szájmaszk viselése november 2-től az információs irodákban
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, Ügyfeleinket, hogy a koronavírusos esetek számának jelentős növekedése miatt 2021. november 02-től ismételten kötelezővé tesszük információs irodáinkban a szájat és orrot eltakaró maszk használatát, illetve a zárt térben bent tartózkodók számát is maximalizáljuk. A megelőző intézkedéseinkkel a víziközmű-szolgáltatás folytonosságát, zavartalanságát kívánjuk védelembe helyezni.
teljes hír
Közlemény! November 2-től kötelező a maszk viselése az ügyfélfogadó térben
Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, Ügyfeleinket, hogy a koronavírusos esetek számának jelentős növekedése miatt 2021. november 02.-tól ismételten kötelezővé tesszük az ügyfélfogadó térben a szájat és orrot eltakaró maszk használatát, illetve a zárt térben bent tartózkodók számát is maximalizáljuk. Az ügyféltérben tartózkodók száma max 8 fő. A megelőző intézkedéseinkkel a víziközmű-szolgáltatás folytonosságát, zavartalanságát kívánjuk védelembe helyezni.
teljes hír
Közlemény! Biharkeresztesi Információs Irodánk szeptember 16-án zárva tart
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, Ügyfeleinket, hogy a Biharkeresztesi Információs irodánk 2021.09.16-án zárva tart.
teljes hír
Közlemény! - Balmazújvárosi telephelyen javítási munkálatok
A Debreceni Vízmű Zrt. Balmazújvárosi úti telephelyén 2021.február 11-én, csütörtökön javítási munkálatokat végez, mely a Balmazújvárosi út környezetében a víz átmeneti zavarosodásával járhat.
teljes hír
Közlemény! Mikepércs településen javítási munkálatok a vízműtelepen
A Debreceni Vízmű Zrt. Mikepércs településen 2021.április 21-én, szerdán 9,00 és 10,00 óra között javítási munkálatokat végez a vízműtelepen, mely a településen nyomásingadozással és teljes vízhiánnyal jár.
teljes hír
Közlemény! Társaságunknál a személyes ügyfélfogadás ideiglenesen szünetelni fog
Tájékoztatjuk kedves Fogyasztóinkat, hogy 2021. március 08-tól, - a hatályos rendelkezések értelmében – társaságunknál a személyes ügyfélfogadás ideiglenesen szünetelni fog.
teljes hír
Közlemény! - Útlezárás vízszivárgás miatt
A tegnapi napon út melletti vízszivárgást jelentettek a Lőporos utca és az Ungvárikert utca kereszteződésében.
teljes hír
Közlemény Üzletszabályzat tervezet módosulásáról!
Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt
teljes hír