Hírek

Hírek szűrése
“Közszolgáltatásért Érdemérem” miniszteri elismerésben részesült Bereczné Eszterhai Valéria a Debreceni Vízmű Zrt. gazdasági igazgatója.
Az 1956. Évi forradalom és szabadságharc emléknapja, október 23. alkalmából a “Közszolgáltatásért Érdemérem” miniszteri elismerésben részesült Bereczné Eszterhai Valéria a Debreceni Vízmű Zrt. gazdasági igazgatója.
teljes hír
A Magyar Víziközmű Szövetség „Víziközművek Napja” alkalmából „Elismerő Oklevél” kitüntetést vehettek át munkatársaink
A Magyar Víziközmű Szövetség „Víziközművek Napja” alkalmából „Elismerő Oklevél” kitüntetést vehetett át számos szakember, köztük munkatársaink Kutiné Berki Veronika, ügyfélszolgálat vezető, valamint Papp Ferenc István, vízhálózati csoportvezető; a díjakat Kurdi Viktor, a MaVíz elnöke és Nagy Edit, a MaVíz főtitkára adta át kollégáinknak.A Debreceni Vízmű Zrt. ügyfélszolgálati iroda vezetője, Kutiné Berki Veronika a víziközmű-szolgáltatás területén több mint 30 éve végzi példamutató munkáját.Legfőbb vezetői feladata az ügyfélszolgálaton dolgozó munkavállalók feladatainak szervezése, irányítása, a Debreceni Vízmű Zrt. ügyfeleinek kiszolgálása. Nemcsak szakmailag kiváló, de óriási felelősségtudattal rendelkező ember, aki mindig ateljességre törekszik, és erre ösztönzi munkatársait is.
teljes hír
Kitüntetés! Németh Gyula Józsefné „Elismerő Oklevél” kitüntetésben részesült
A Magyar Víziközmű Szövetség „Víziközművek Napja” alkalmából „Elismerő Oklevél” kitüntetést adományozott Németh Gyula Józsefnének, a Debreceni Vízmű Zrt. Vezérigazgatói Titkárság titkárnőjének.
teljes hír
Kitüntetés! Olajos István ,,Elismerő Oklevél" kitüntetésben részesült
A Vízközművek Napja alkalmából, a Debreceni Vízmű Zrt. víztermelési üzemvezetője, Olajos István, a viziközmű szolgáltatás területén végzett példamutató munkája elismeréséül  a Magyar Víziközmű Szövetség által adományozott „Elismerő Oklevél” kitüntetésben részesült.
teljes hír
Kitüntetés! Miron Gergő munkatársunk „Szakszervezeti munkáért” kitüntetésben részesült
A Víz Világnapja alkalmából, Miron Gergő, a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársa, a VKDSZ Országos Választmányának döntése értelmében, „Szakszervezeti munkáért” elismerésben részesült.
teljes hír
Október végi díjátadás
A Magyar Víziközmű Szövetség a Víz Világnapján a tagszervezetek által felterjesztett azon kollégák munkáját ismeri el, akik a közműves víz- és csatornaszolgáltatásban 20 évnél hosszabb időn keresztül kiemelkedő szellemi tevékenységet, illetve különösen hatékony gyakorlati munkát végeztek és a MaVíz szakmai közéletében eredményes és általánosan elismert társadalmi szerepet vállaltak.
teljes hír
Kitüntették a Debreceni Vízmű Zrt. Szennyvízágazati főmérnökét
A Debreceni Vízmű Zrt. szennyvízágazati főmérnöke, Ditrói János a belügyminiszter által alapított és adományozott Kvassay Jenő Emlékérem elismerésben részesült.
teljes hír
Sajtóközlemény: Állami kitüntetésben részesült a Debreceni Vízmű Zrt. egyik vezetője
Dr
teljes hír
Kitüntették a Debreceni Vízmű Zrt. anyagbeszerzési főelőadóját
A Magyar Víziközmű Szövetség „Elismerő Oklevél” kitüntetést adományozott Vígh Józsefnek, a Debreceni Vízmű Zrt. anyagbeszerzési főelőadójának.
teljes hír
Víz Világnapi Emlékérmet” vett át a Debreceni Vízmű Zrt. laboratóriumvezetője, Dr. Szabóné Dr. Török Anna
A Magyar Víziközmű Szövetség Víz Világnapi Emlékéremmel azon kollégákat tünteti ki, akik a víziközmű ágazatban 10 évnél hosszabb időn keresztül kiemelkedő szakmai, gyakorlati, érdekképviseleti vagy szellemi tevékenységet végeztek.
teljes hír