Hírek

Hírek szűrése
Értesítés! Az ivóvízszolgáltatás szünetelni fog ONDÓD teljes településen
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2023. június 09. (péntek) előreláthatólag: 09:00 órától-13:00 óráig a 33. sz. főút 2x2 sávosítás miatt szükségessé vált ivóvízvezeték kiváltás miatt az ivóvízszolgáltatás szünetel: ONDÓD teljes településen Kádár dűlő (Autópályától – Ondódig) Szalonka utca
teljes hír
Értesítés! Debrecenben ivóvízvízvezeték átépítés, csomópont csere miatt a vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy2023. május 23-án (kedd) előreláthatólag: 09:00 órától - 15:00 óráig ivóvízvízvezeték átépítés, csomópont csere miatt a vízszolgáltatás szünetel:Péterfia utca 43. - 57. számig,Eötvös u. 1 számAjtó u. 1. szám
teljes hír
Értesítés! Monostorpályi településen ivóvízminőség-javító beruházás várható
Tájékoztatjuk Monostorpályi település lakosságát, hogy 2023. február 24 és március 10 között, Monostorpályi település ivóvízminőség-javító beruházásának keretében azivóvízhálózat felújítási munkák folytatódnak az alábbi közterületi helyeken: Damjanich – Árpád u. kereszteződés, Debreceni – Kossuth u. kereszteződés.A munkálatok ideje alatt munkanapokon, 8 30 és 16 00 óra közötti időszakban a település ivóvízhálózatán, a munkák jellegéből adódóan nyomáscsökkenés, és átmeneti jelleggel,összefüggően 6 órát meg nem haladó vízhiány előfordulhat!
teljes hír
Értesítés! Ivóvízbekötés miatt vízkimaradás várható.
A Debreceni Vízmű Zrt tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt felhasználóit, hogy ivóvízbekötés miatt előre láthatólag 2022. november 25.-én 9:00 – 11:00 óráig Hajdúszoboszló, Kabai útfél egészén és Dózsa Gy. utcán a Nyugati sor kereszteződés várostól kifelé eső szakaszán a vízszolgáltatás szünetel.
teljes hír
Értesítés! Hajdúszoboszló egyes utcáiban vízhiány várható augusztus 30-án
A Debreceni Vízmű Zrt tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt felhasználóit, hogy ivóvízbekötés miatt előre láthatólag 2022. augusztus 30–án (KEDDEN) 8:00 – 10:00 óráig Hajdúszoboszló, Luther u. 7-47. és 10-22. számig, a Hőgyes u. 27-31.szám és a Sas u. 4-6 és 9-11.szám alatt a vízszolgáltatás szünetel.
teljes hír
Tájékoztatás Létavértes település vízhálózatának szivacsos mechanikai tisztításáról
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja Létavértes település lakosságát, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2022. augusztus 02. és augusztus 19. közötti munkanapokon 09:00 - 15:00 közötti időszakban a városi vízhálózat szivacsdugós mechanikus tisztítását végzi. A tisztítással érintett körzetekben esetenként nyomáscsökkenés, átmeneti vízhiány léphet fel, vízzavarosság is előfordulhat.
teljes hír
Tájékoztatás Hajdúbagos ivóvízhálózat öblítéséről
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja Hajdúbagos település lakosságát, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2022. július 27. – 29. és augusztus 01. – 05. közötti munkanapokon 08:00 - 15:30 h közötti időszakban a városi ivóvízhálózat öblítését végzi. Az öblítési folyamat a településen, esetenként nyomáscsökkenést, átmeneti vízhiányt, vízzavarosságot eredményezhet.
teljes hír
Tájékoztatás! - Ivóvízvezetékre történő csatlakozás Nagycserén és Halápon
Az Új Főnix Terv és a Kertségi Fejlesztési Program részeként Nagycserén és Halápon hamarosan befejeződnek az ivóvízhálózat építési munkái.
teljes hír
Ivóvízvezeték felújítás a Liszt Ferenc utcában
2014. augusztus 04-én elkezdődött a Debrecen, Liszt Ferenc utca Kossuth utca felőli végén az ivóvízvezeték egy szakaszának felújítása.
teljes hír

A hónap elején kijavították az ivóvízbekötő vezeték csatlakozását, most pedig a víznyelő bekötésén dolgoznak a Debreceni Vízmű szakemberei. A munkával várhatóan a hétvégén végeznek, így az Erzsébet utcán hétfőre helyreállhat a forgalmi rend.