Hírek

Hírek szűrése
Felhívás! - Beruházási munkák indulnak Sáránd település víziközmű hálózatán
Tájékoztatjuk Sáránd település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. folytatja a beruházási munkálatokat az alábbi helyeken a szolgáltatás biztonsága érdekében
teljes hír
Felhívás Mikepércs lakosai részére
Tájékoztatjuk Mikepércs település lakosságát, hogy az Ivóvízminőség Javító Program keretében garanciális munkálatokat végzünk Mikepércs vízműtelepen 2018. február 13-án.
teljes hír
Felhívás Kismarja lakosai részére
Tájékoztatjuk Kismarja település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Kismarja vízműtelepen medencemosatást, fertőtlenítést végeznek 2018. február 08-án (csütörtök) 9:00-tól 14:00-ig.
teljes hír
Felhívás Derecske lakosai részére
Értesítjük a lakosságot, hogy Derecske Város ivóvízhálózatán 2017. december 1-én (péntek) a víztorony medencemosását, karbantartását és fertőtlenítését végezzük reggel 8:00 óra és délután 15:00 óra között.
teljes hír
Értesítés szivacsos vízhálózat tisztításról
Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a DEVIZÉP Kft. szivacsos vízhálózat tisztítást végez a SZABADSÁG telepen 2017. december 1-től – december 15-ig minden nap 8:30 – 14:30 óra között.
teljes hír
Felhívás Nyírlugos lakosai részére
Tájékoztatjuk Nyírlugos település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. beruházási munkálatokat végez az alábbi helyeken a szolgáltatás biztonsága és a vízminőség megtartása érdekében 2017. november 29-től - 2017. december 1-ig.
teljes hír
Tovább folytatódnak az ütemezett vízminőség-javító munkálatok Hajdúszováton
Tájékoztatjuk Hajdúszovát település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Hajdúszovát vízmű telepen tovább folytatják az ütemezett beavatkozási munkálatokat 2017. december 4-től 2017. december 31-ig.
teljes hír
Beruházási munkálatok Szentpéterszeg településen
Tájékoztatjuk Szentpéterszeg település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. beruházási munkálatokat végez az alábbi helyeken a szolgáltatás biztonsága és a vízminőség megtartása érdekében2017. november 20-tól - 2017. november 24-ig.
teljes hír
Felhívás Hajdúszovát lakosai részére
Tájékoztatjuk Hajdúszovát település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Hajdúszovát vízmű telepen tovább folytatják a II. féléves ütemezett fertőtlenítést és egyéb beavatkozási munkálatokat
teljes hír
Felhívás Mikepércs lakosai részére
Értesítjük Önöket, hogy MIKEPÉRCS községben 2017.11.13. (hétfő) - 11.15 (szerda) napokon 10 órától - 15 óráig tűzcsap felújítási munkákat végzünk.
teljes hír