Hírek

Hírek szűrése
Felhívás! - Technológiát érintő villamossági munkálatokat végzünk Bihartordán
Tájékoztatjuk Bihartorda település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Bihartorda vízmű telepen technológiát érintő villamossági munkálatokat végeznek 2018. november 22-én 10.00-13.00-ig.
teljes hír
Tájékoztatás a vízszolgáltatás szüneteléséről a Rigó utcán
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Rigó utcán (Vágóhíd u.- Fokos u.) a vízszolgáltatás szünetel előreláthatólag 8.00-13.00-ig, hibaelhárítás miatt.
teljes hír
Tájékoztató Mikepércs lakosai részére!
Mikepércs ivóvízellátásának üzemzavarával kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk Önöket! 2018. augusztus 6.-án 19 óra 15 perckor Mikepércs településen egy gólya által okozott villamosvezeték zárlata miatt megszűnt az áramszolgáltatás.
teljes hír
Felhívás! - Medence mosatás Kismarja vízműtelepén (2018. augusztus 6.)
Tájékoztatjuk Kismarja település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Kismarja vízmű telepen medence mosatást, fertőtlenítést végeznek a vízminőség megtartása és a szolgáltatás biztonsága érdekében
teljes hír
Értesítés a vízszolgáltatás szüneteléséről szerelvények rekonstrukciója miatt
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2018. július 25.-én szerdán, előreláthatólag 09.00 órától 12.00 óráig vízvezeték szerelvények rekonstrukciója miatt a vízszolgáltatás szünetel.
teljes hír
Értesítés a vízszolgáltatás szüneteléséről a Knézich Károly utcán
Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a Knézich Károly utcán vízkizárást végeztünk az Őz és Lenkei u. között.
teljes hír
Értesítés a vízszolgáltatás szüneteléséről a Thomas Mann utcán
Tisztelt fogyasztóink! A Thomas Mann utcán a vízszolgáltatás a mai napon (2018.07.04.) előreláthatólag 08.00-13.00-ig szünetel vízvezeték javítása miatt; a vízkizárással érintett utca nem került lezárásra.
teljes hír
Útlezárások hibaelhárítás és bekötővezeték csere miatt
Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. hibaelhárítás és bekötővezeték csere miatt a következő utcákat zárja le
teljes hír
Felhívás! - Tolózár csere Mikepércsen
Tisztelt Fogyasztók! Értesítjük Önöket, hogy Mikepércs községen 2018. július 03-án (kedden) 10 órától - 15 óráig az Orosz István utcában tolózár cserét végzünk.
teljes hír
Értesítés a vízszolgáltatás szüneteléséről
A Debreceni Vzmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználóit, hogy 2018. június 29-én a vízvezeték szerelvények javítása miatt, a vízszolgáltatás szünetel a Híd utcán, a Szabó Kálmán utcától - a Tarányi József utcáig.
teljes hír