Hírek

Hírek szűrése
Mit tegyünk a vízmérők és vízvezetékek állag megóvása érdekében a fagyveszély idején?
Mit tegyünk a vízmérők és vízvezetékek állag megóvása érdekében a fagyveszély idején? Bővebb információkért kattintson a képre!
teljes hír
Felhívás! Kismarja vízműtelepén tározó mosatást, fertőtlenítést végzünk szeptember 13-15. között
Tájékoztatjuk Kismarja település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Kismarja vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. szeptember 13. (hétfő) 9.00-tól szeptember 15. (szerda) 15.30-ig.
teljes hír
Felhívás! Július 28-tól a Füredi út - Egyetem sugárút kereszteződésében a tárgyi szennyvíz gyűjtővezeték hibaelhárítása zajlik
A Debreceni Vízmű Zrt. 2021.07.28-tól kezdődően, a 33. számú főközlekedési útvonal átkelési szakaszán, a Füredi út - Egyetem sugárút kereszteződésében a tárgyi szennyvíz gyűjtővezeték hibaelhárítását végzi.
teljes hír
Felhívás! Július 19-én Kismarja településén vízhiány várható
Tájékoztatjuk Kismarja település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Kismarja vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. július 19. (hétfő) 9:00-tól 14:00-ig. A munkavégzés során vízhiány várható.
teljes hír
Felhívás fagy elleni védelemre
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint véget ér az enyhe időjárás, téli jellegűre fordul és várható tartósan 0 C° alatti hőmérséklet.
teljes hír
Felhívás! Hencida vízműtelepen tározó mosatása, fertőtlenítése zajlik április 28-án
Tájékoztatjuk HENCIDA település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai HENCIDA vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. április 28. (szerda) 9:00-tól 14:00-ig.
teljes hír
Felhívás! Tározó mosatást és fertőtlenítést végeznek Bedőn
Tájékoztatjuk BEDŐ település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai BEDŐ vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2020. november 25. (szerda) 9:00 -tól 14:00 -ig
teljes hír
Felhívás! Tározó mosatást és fertőtlenítést végeznek Nagykerekin
Tájékoztatjuk NAGYKEREKI település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai NAGYKEREKI vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2020. november 24. (kedd)9 00 -tól 14 00 -ig
teljes hír
Felhívás! Tározó mosatást és fertőtlenítést végeznek Kismarján
Tájékoztatjuk KISMARJA település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai KISMARJA vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést végeznek 2020. november 23. (hétfő) 9:00 -tól 14:00 -ig.
teljes hír

A Magyar Víziközmű Szövetség szeretné felhívni a lakosság figyelmét arra, hogy – az előrejelzések szerint a hét végén – megérkezik a hideg idő, emiatt pedig szükséges a vízmérők, valamint a vízvezetékek és a szerelvények téliesítése.