Hírek

Hírek szűrése
Derecskén folytatódott a Debreceni Vízmű szemléletformáló programja
Hogyan lehet a víziközműveket környezettudatosan és fenntartható módon használni? Ez volt a fő témája annak a gazdasági workshopnak, amit a Debreceni Vízmű tartott ma délelőtt Derecskén.
teljes hír
Szemléletformálásra törekszik a Debreceni Vízmű
Szemléletformálásra törekszik a Debreceni VízműA társaság a vezetékes ivóvíz-fogyasztást szeretné népszerűsíteni és felhívni a figyelmet a takarékos, környezettudatos használatra.
teljes hír
Tájékoztatás a Debreceni Vízmű Zrt. víziközmű-szolgáltatási területén a bekötésekre vonatkozóan 2023.május 01.-től érvényes, módosult szabályokról.
Tájékoztatás a Debreceni Vízmű Zrt. víziközmű-szolgáltatási területén a bekötésekre vonatkozóan 2023.május 01.-től érvényes, módosult szabályokról.
teljes hír
Értesítés! Debrecenben ivóvízvízvezeték átépítés, csomópont csere miatt a vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy2023. május 23-án (kedd) előreláthatólag: 09:00 órától - 15:00 óráig ivóvízvízvezeték átépítés, csomópont csere miatt a vízszolgáltatás szünetel:Péterfia utca 43. - 57. számig,Eötvös u. 1 számAjtó u. 1. szám
teljes hír
Sikeres volt a DebrecenMob projekt
A projekt (https://debrecenmob.hu/) megvalósításával a szervezők célja az aktív és fenntartható közlekedési eszközök népszerűsítése volt a lakosság körében, egyúttal olyan közlekedési adatok gyűjtése a felhasználóktól közvetlenül, melyek segíthetik a városvezetést a döntéshozatalban.
teljes hír
Közlemény! Mikepércs településen javítási munkálatok a vízműtelepen
A Debreceni Vízmű Zrt. Mikepércs településen 2021.április 21-én, szerdán 9,00 és 10,00 óra között javítási munkálatokat végez a vízműtelepen, mely a településen nyomásingadozással és teljes vízhiánnyal jár.
teljes hír
Eredményes volt a Debreceni Vízmű Zrt. 2015. I. féléves tevékenysége
A 2012-től megváltozott jogszabályi, és gazdasági környezetben a viziközmű szolgáltatás eredményes ellátása fokozott felelősséget, és többlet energiákat követel
teljes hír
Felhívás!
Felhívás a Debreceni Vízmű Zrt. fogyasztóihoz.
teljes hír
Sokan tartoznak a közszolgáltatóknak
A közszolgáltatás igen fáradságos területe, a díjak beszedése, a kinnlevőségek csökkentése. A Debreceni Vízmű Zrt
teljes hír
Folyó lesz a Tócó patakból?
Debrecen – Ötletek bőven vannak, de pénz még nincs a fejlesztési tervek megvalósítására.
teljes hír