Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! - 2 db balesetveszélyes akna fedlap felújítása, cseréje
A Debreceni Vízmű Vízhálózati üzeme értesíti a Debrecen, Erzsébet u. - Petőfi tér irányába közlekedőket, hogy előreláthatólag: 2020. 05. 27.-én reggel 09:00 órától - 2020. 05. 28.-án 12:00 óráig  a 4. sz. főút Erzsébet utcáról,  a 47. sz. főút  felüljáróra felhajtó külső forgalmi sávban 2 db balesetveszélyes akna fedlap felújítását, cseréjét végzi.
teljes hír
Megkezdődött a csatorna felújítási munka a Monostorpályi út – Vécsey u. kereszteződésében
Mint arról a korábbi hírünkben már beszámoltunk, a szennyvízcsatorna egy szakaszának a tönkremenetele miatt szükségessé vált a csomópontban a csatorna felújítása.
teljes hír
Elkészült az Érsek utcai szennyvízcsatorna
A Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának döntése és megrendelése alapján megépíttettük Debrecen-Józsa, Érsek utcában a szennyvízcsatorna vezeték hiányzó szakaszát. Ehhez a szakaszhoz csatlakozik néhány Északi sori ingatlan csatornahálózata is.
teljes hír
Nagy munkában a Vízmű, sokáig kell még kerülniük az autósoknak
Felújítják a szennyvízcsatorna-hálózatot, ezért nyár végéig le lesz zárva a Monostorpályi út és a Vécsey utca kereszteződése.
teljes hír
Kicseréli a régi vízvezetéket Alsó-Józsán a Vízmű (videó)
Hamarosan a végéhez ér a Debreceni Vízmű idei legnagyobb beruházása. 55 millió forintból 1100 méter vezetéket cserélnek ki Alsó Józsán.
teljes hír