Hírek

Hírek szűrése
Március 22. VÍZ VILÁGNAP!
A Debreceni Vízmű Zrt. derecskei telephelyének dolgozói a mai napon a Víz Világnapja tisztelete alkalmából idén NEGYEDIK alkalommal kupak gyűjtéssel készültek.
teljes hír
A Víz Világnapjának közeledtével a derecskei Mese-Vár óvoda kiscsoportjai kétnapos látogatást tettek a helyi vízműtelepen
A Víz Világnapjának közeledtével a derecskei Mese-Vár óvoda kiscsoportjai elérkezettnek látták az időt, hogy kétnapos, hivatalos látogatást tegyenek a helyi vízműtelepen.
teljes hír
Elismerések a Víz Világnapja alkalmából
Március 22-e, a Víz Világnapja alkalmából, a Debreceni Vízmű Zrt. laboratóriumvezetője, Dr. Szabóné Dr. Török Anna a viziközmű szolgáltatás területén végzett példamutató munkája elismeréséül  a Magyar Víziközmű Szövetség által adományozott  „Víziközmű Ágazatért Érdemérem”  elismerésben részesült.
teljes hír
A Debreceni Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény diákjai is üzemlátogatáson vettek részt a víz világnapján
Immáron hagyomány, hogy a Víz Világnapja alkalmából a Debreceni Vízmű Zrt. vendégül látja egy-egy kisebb iskolai közösség tanulóit.
teljes hír
Óvodások látogatása - élményszerző körút
Bár a Víz Világnapjára még néhány hetet várni kell, a Táncsics Mihály utcai Óvoda Micimackó csoportja elérkezettnek látta az időt, hogy élményszerző körútra induljon.
teljes hír
Üzemlátogatás a Benczúr Gyula utcán
Óvodások látogatták meg a Víztermelő üzemet a természeti értékek, különösen az ivóvíz megismerésének jegyében.
teljes hír