A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatója az átvett települések víziközmű-szolgáltatásával kapcsolatban

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2017. január 1-től átvett településekre elkészítettük az első víziközmű-szolgáltatás számlákat melyek időszaka jellemzően 2017.01.01. – 2017.01.20

Kérjük, ellenőrizzék a számlán szereplő adataikat (név, felhasználási hely, számlázási cím) és amennyiben azokban eltérést találnak, úgy azt a számláink mellé postázott tájékoztató szerint bejelenteni szíveskedjenek Társaságunknak! Felhívjuk figyelmüket, hogy név eltérés esetén a közszolgáltatási szerződés visszaküldése nem elegendő, ekkor felhasználó változás bejelentése szükséges!

Azon felhasználási helyekre ahol mérőállás nem állt rendelkezésünkre, a korábbi átlagfogyasztás alapján készítettük el a részszámlákat.

A Társaságunk által elkészített számlák magyarázatát honlapunkon az alábbi elérhetőségen tekinthetik meg: Számlamagyarázat.

Kismarja településre legközelebb március hónapban küldünk víziközmű-szolgáltatás számlát, mely várhatóan a 2017.01.20-2017.02.20. közötti időszak fogyasztását tartalmazza. Ezen településre ezt követően május hónapban kézbesítenek munkatársaink kéthavi fogyasztási időszakról szóló számlát.

Derecske, Hajdúszovát, Hosszúpályi, Hosszúpályi-Sóstó, Kokad, Konyár, Létavértes, Létavértes-Cserekert, Tépe településekre április hónapban kerül kézbesítésre a következő számla, melyek szintén kéthavi időszakot - 2017.01.20-2017.03.20 - fognak tartalmazni.

A számláinkkal egy időben megküldtük a Felhasználóink részére a közszolgáltatási szerződés nyomtatványunkat, illetve egy általános tájékoztatót, melynek része a szerződés kitöltési segédlet is.  

A megküldött 2 db. közszolgáltatási szerződés nyomtatványt kérjük, szíveskedjenek nyomtatott nagybetűkkel kitölteni, aláírni és mindkét példányt egybehajtva eljuttatni a kézhezvételt követő 30 napon belül elérhetőségeinkre!

A szerződés egy példányát ellenőrzés és a rajta szereplő adatok nyilvántartásunkba vétele után Társaságunk aláírásával ellátva visszaküldünk Önöknek a megadott postázási címre. 

Amennyiben a jövőben a Társaságunk által előállított számlát csoportos beszedési megbízással kívánják teljesíteni, úgy a pénzforgalmi szolgáltatójánál szíveskedjenek eljárni a felhatalmazás (Debreceni Vízmű Zrt azonosítója: A11159696T209, Felhasználóink azonosítója a számla első oldalán található kétszer hatjegyű szám, kötőjellel elválasztva) megadása érdekében!

Kérjük, hogy amennyiben 2017. február 28-ig nem kapnak Társaságunktól víziközmű-szolgáltatás számlát, vagy nem minden igénybe vett szolgáltatás van feltüntetve (víz-szennyvíz) és Önök igénybe veszik szolgáltatásunkat, úgy írásban vagy személyesen ügyfélszolgálati, illetve információs irodáinkban jelezni szíveskedjenek!

Együttműködésüket köszönjük!

Debreceni Vízmű Zrt.