A Debreceni Vízmű Zrt. elégedettségi felmérésének az ivóvízbázis védelmével kapcsolatos eredményei

Felmérésünkben azt is vizsgáltuk, hogy felhasználóink fontosnak tartják-e az ivóvízbázis védelmét. Az alábbiakban az erre a kérdésre adott válaszok tapasztalatait osztjuk meg.

A Felhasználók fontosnak tartják-e a környezetünk, az ivóvízbázis védelmét, illetve a pazarlás megakadályozása érdekében mit tesznek

Az elégedettség mérésünk következő témaköre a környezetünk, az ivóvízbázis védelme érdekében tett erőfeszítések fontosságát vizsgálta Felhasználói oldalról megközelítve.

A kérdésekre adott válaszokból megtudhattuk, hogy Felhasználóink egyre tudatosabbak az ivóvízbázis-védelmét illetően, hiszen a megkérdezettek 95,56 %-a kijelentette, hogy fontosnak tartja mind a környezet-, mind az ivóvízbázis védelmét. A kérdésekre adott válaszok szerint a válaszadók zöme tusol fürdés helyett, odafigyel arra, hogy feleslegesen (pl.: fogmosás közben) ne folyassa a vizet, locsolási célra az esővizet összegyűjti. Egyre többen ellenőrzik a belső vízhálózatot és saját bevallásuk szerint odafigyelnek az elfagyás elleni védelemre is.