A Debreceni Vízmű új weboldala jól teljesít

Cégünk új weboldala 2013. év végén került publikálásra. Célunk az volt, hogy ügyfeleink felhasználóbarát felületen érhessék el a számukra fontos információkat és egyedi szolgáltatásokat vehessenek igénybe.

Ennek eredményeképpen weboldalunkon egyre nagyobb számban történik mérőállás bejelentés, hibabejelentés és az adatváltozások bejelentése. Az oldalunkat látogatók figyelmét – a hivatalos ügyintézéssel kapcsolatos megkereséseken túl – felkeltette a cégünk története, és aktuális híreink is. 
Látva, hogy egyre többen vannak jelen a népszerű közösségi oldalakon, cégünk már a Facebook-on is elérhető. Itt folyamatosan posztoljuk az aktualitásokat, hogy követőinket gyorsan informálhassuk.

2014. első negyedévében több mint 20.000 látogató kereste fel oldalunkat, és folyamatosan nő a Facebook oldalról érkezők száma. További érdekesség, hogy weboldalunkat egyre gyakrabban böngészik okostelefonról és táblagépről, mely jelenleg már meghaladja a látogatók számának 10%-át. Azért, hogy számukra is könnyen kezelhető legyen az oldal, responsive technikát alkalmaztunk.

Debreceni Vízmű Zrt. - responsive weboldala
 

Kövessen Ön is minket a Facebook-on!

A friss információkért látogassa továbbra is megújult honlapunkat!