Hírek

Hírek szűrése
Felhívás! - Technológiát érintő munkálatok Mezősason
Tájékoztatjuk Mezősas település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Mezősas vízmű telepen technológiát érintő munkálatokat végeznek
teljes hír
Lakossági bejelentés erős vízfolyásról
Tájékoztatjuk fogyasztóinkat hogy lakossági bejelentést kaptunk erős vízfolyásról; Józsán, a Sillye Gábor utcán (Várdai M. u. – Harmat utcáig) a körzetet azonnal zárni kellett a további károk elkerüléséhez illetve a hibaelhárítás elvégzéséhez.
teljes hír
Havas András Víz és Innováció Díj pályázat győztese
A Magyar Víziközmű Szövetség „Víz az élet” Alapítványa az idén is meghirdetette a Havas András Víz és Innováció Díj pályázatát, 35 évet be nem töltött fiatalok számára.
teljes hír
Vízhálózati hibaelhárítás a Szent Anna utcán
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy vízhálózati hibaelhárítás zajlik a Szent Anna utcán. Kollégiáink a 17. sz. előtti parkolósávban dolgoznak.
teljes hír
Kitüntették a Debreceni Vízmű Zrt. anyagbeszerzési főelőadóját
A Magyar Víziközmű Szövetség „Elismerő Oklevél” kitüntetést adományozott Vígh Józsefnek, a Debreceni Vízmű Zrt. anyagbeszerzési főelőadójának.
teljes hír
Üzemlátogatás
A Debreceni Vízmű Zrt. új munkatársai körében fogalmazódott meg az az igény, hogy ne csak íróasztal mellett vagy az egyes munkaterületeken tevékenykedve lássák át társaságunk működésének teljes spektrumát, hanem a terepen, a különböző ágazatoknál személyesen is - szakértő „tárlatvezetők” kalauzolásával – végigjárhassák telephelyeinket.
teljes hír
Pocsaj-Esztár szennyvízelvezető hálózat és szennyvíztisztító üzemeltetésének tájékoztatója
Tisztelt Lakosság és Felhasználók! A víziközmű rendszert üzemeltető Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a tisztelt Lakosságot arról, hogy a Pocsaj és Esztár településekről gyűjtött szennyvízbe vegyianyag került a pünkösdi hosszú hétvége alatt.
teljes hír
A Kossuth és- Piac utcai kereszteződés vízvezetéki hibajavítása
A vízfolyás helyén munkagödör készült, hogy a meghibásodott vezetékhez hozzá lehessen férni. A vezeték feltárását az egyéb közművek megint nehezítették, mert gázvezeték, és hőtáv-vezeték is keresztezte a vízvezetéket, így a munkát kézi földmunkával lehetett végezni.
teljes hír

Közlemény! Vízhálózati hiba miatt fel kell bontani az útburkolatot a Piac utca és a Kossuth utca kereszteződésében.

Lassan befejeződik a vezetéképítés, már folyik a geodéziai bemérés.