Hírek

Hírek szűrése
Lejárt hideg vizes mellékmérő csere
Tisztelt Felhasználóink! Értesítjük Önöket, hogy a lejárt hideg vizes mellékmérő cseréhez időpont egyeztetés a DEVÍZÉP KFT. +36 52 536 616 telefonszámán lehetséges.
teljes hír

Ányos József válaszolt a víz minőségét érintő aktuális kérdésekre (videó).

Ásványvizet vagy csapvizet igyunk inkább?

Felhívás! - Ismeretlen személyek önmagukat a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársainak adják ki
Tisztelt Fogyasztóink! Tudomásunkra jutott, hogy ismeretlen személyek - önmagukat a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársainak kiadva - úgy keresnek fel háztartásokat, hogy az ivóvíz minőségét akarják vizsgálni.
teljes hír
Mit kell tudni a vezetékes ivóvíz ólomtartalmáról
Az elmúlt napokban nagy sajtónyilvánosságot kapott annak a kutatásnak a publikációja melyet a Nemzeti Népegészségügyi Központ jelentett meg a magyarországi vezetékes víz ólomtartalmáról.
teljes hír
Felhívás! - Beruházási munkák indulnak Mikepércs település víziközmű hálózatán
Tájékoztatjuk Mikepércs település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. beruházási munkálatokat végez az alábbi helyeken a szolgáltatás biztonsága érdekében.
teljes hír
Egyetemisták szakmai látogatása (DE-NK MSc-s külföldi hallgatók)
A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karának mesterképzős külföldi hallgatói gyakorlati  közegészségügyi ismeretek keretében látogatást tettek 2019.04.30-án és 2019.05.02-án  a Debreceni Vízmű Zrt. II. sz. víztermelő üzemében.
teljes hír
Általános iskolások látogatása (debreceni Gönczy Pál Általános Iskola, VI. évfolyam)
Immáron hagyomány, hogy a Föld Hete programsorozat keretében a Debreceni Vízmű Zrt. vendégül látja egy-egy kisebb iskolai közösség tanulóit.
teljes hír
Egyetemisták szakmai látogatása (DE-MK környezetmérnök Bsc, III. évfolyam)
A Debreceni Egyetem III. éves, környezetmérnök BSc szakos, nappali tagozatos hallgatóinak 11 fős csoportja, szaktanáruk vezetésével – stúdiumukhoz szorosan köthető – gyakorlati program jegyében látogatást tett a Debreceni Vízmű Zrt. Szennyvíztisztító Telepén.
teljes hír
Egyetemisták szakmai látogatása (DE-NK „Public health” BSc, III. évfolyam)
2019. április 16-án, a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karának III. évfolyamos hallgatói, gyakorlati képzésükhöz tartozó, - „Public health” szakos BSc szakirányú képzés keretében -, ivóvíz biztonsági témakörben látogatást tettek a Debreceni Vízmű Zrt. II. számú víztermelő üzemében.
teljes hír