Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás vízhálózat tisztításáról 2018. szeptember 03. és október 11. között
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2018. szeptember 03. és október 11. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír
Tájékoztatás! - Ügyfélszolgálati Irodánk nyitva tartása módosul
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, Ügyfeleinket, hogy munkanap áthelyezés miatt Ügyfélszolgálati Irodánk nyitva tartása módosul.
teljes hír
Felhívás! - Vízszolgáltatás szünetelése Kismarján
Tájékoztatjuk Kismarja település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. ivóvíz tározó tisztítási munkálatokat végez Kismarja vízmű telepen.
teljes hír
Tájékoztatás! - Útlezárás, javítási munkálatok miatt
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Külsővásár tér és a Postakert utca kereszteződésében a belső sávot lezártuk, úttest süllyedés javítás miatt, emiatt a forgalom 1 sávra korlátozódik.
teljes hír
Tájékoztatás a vízszolgáltatás szüneteléséről a Rigó utcán
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Rigó utcán (Vágóhíd u.- Fokos u.) a vízszolgáltatás szünetel előreláthatólag 8.00-13.00-ig, hibaelhárítás miatt.
teljes hír

Lesz-e holnap is tiszta vizünk? – Egymilliárd forintos kutatási program indult a hazai ivóvízellátás vizsgálatára

Nyári víztermelések Debrecenben – elmúlt egy nyár
2018 nyara sokáig emlékezetes lesz, mert a valamikor megszokott helyett a „nyár” már tavasszal jelentkezett és a nyár közepe inkább tavaszias volt. Bár lassan azt kell mondjuk, hogy ezek az „évszak cserék” lesznek a természetesek…
teljes hír

Szemünk előtt bontakozik ki a víz drámája

Közlemény! - Vízvezetékek zárása havária esemény miatt
Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2018. augusztus 29-én 13 óra 30 perc és 18 óra között vízvezeték elzárásra számíthatnak Debrecenben, havária esemény miatt.
teljes hír

Az emberiség fele szomjazni fog