Hírek

Hírek szűrése
Közlemény! - Csőtörés a Luther utcán
A Luther u. 37. sz. előtt csőtörés miatt körzetzárás történt 08:00-12:00 óráig.
teljes hír
Újra bekapcsolódik a víztermelésbe az I. sz vízműtelep
2019. július 16-tól a vízműtelep ismételten Debrecen város ivóvízvezeték hálózatára termel!
teljes hír
Közlemény! - Csőtörés a Simonffy utcán
Ma hajnalra virradólag csőtörés történt a Simonffy utca 13. sz. alatt. Az úttest jelentősen megrongálódott, a hibaelhárítás jelenleg is zajlik.
teljes hír
Közlemény! - Csőtörés miatt a vízszolgáltatás szünetel
Tisztelt Fogyasztóink! A Vásáry István utcán hajnali 05:40-kor körzetzárás történt, csőtörés miatt, emiatt a vízszolgáltatás szünetel.
teljes hír
Tájékoztatás! - Vámospércsi információs iroda zártva tart!
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, ügyfeleinket, hogy a Vámospércsi információs iroda 2019. július 16. (kedd) és 2019. július 23. (kedd) napokon, ZÁRVA tart!
teljes hír
Tájékoztatás! - Gerincvezeték javításának megkezdése
Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a vízhálózati üzem szerelőcsoportja a mai napon (06. 28. – kedd) a Debrecen, Böszörményi út 66. sz. előtt a szélső forgalmi sávot lekorlátozta és az NA 400-as, sérült öntöttvas gerincvezeték javítását megkezdte.
teljes hír
Értesítés! - Vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2019 június 26-án szerdán előreláthatólag 08:30 órától - 15:00 óráig vízvezeték szerelvények rekonstrukciója, csomópont kiépítés miatt a vízszolgáltatás szünetel. 
teljes hír
Közlemény! - Úttestburkolat bontásával járó hibaelhárítási munkálatok
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti tisztelt fogyasztóit, hogy 2019. június 18.-án, kedden, a Debrecen, Csapó u. 80-82. szám előtt az Árpád tértől – a belváros felé tartó forgalmi és leálló sávban úttestburkolat bontásával járó hibaelhárítási munkálatokba kezd.
teljes hír
Elismerő Oklevelet vett át a Debreceni Vízmű Zrt. üzemvezetője, Szabó István
A Magyar Víziközmű Szövetség „Víziközművek Napja” alkalmából „Elismerő Oklevél” kitüntetést adományozott Szabó Istvánnak, a Debreceni Vízmű Zrt. vízellátási és csatornázási üzemmérnökének
teljes hír
Megszűnik a vízhiány fenyegetettség Hosszúpályiban
2017. március közepén Hosszúpályi település vízellátását biztosító kutak közül a legnagyobb hozamú, a 3. számú víztermelő kút tönkrement; a meghibásodás miatt ellátási zavarok léptek fel, és több órára is kiesett a vízszolgáltatás a településen.
teljes hír