Hírek

Hírek szűrése
Iskolai kirándulás Nyírábrányban
A víz világnapja alkalmából 2019. március 21-én az Ábrányi Emil Általános Iskola 40 diákja  látogatást tett a nyírábrányi vízműnél.
teljes hír
Tájékoztatás! - Vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti tisztelt fogyasztóit, hogy 2019. március 14.-én csütörtökön 08:00-tól - 14:00 óráig a vízszolgáltatás vízvezeték javítási munkálatok miatt szünetel a Rákóczi utca páros - páratlan oldalán, a Hunyadi utcától - a Maróthi György utcáig. 
teljes hír

A legellenőrzöttebb élelmiszer itthon az ivóvíz.

Félmilliárd forintos korszerűsítést tervez, állami támogatással a Debreceni Vízmű Zrt.
Korszerű strand épül a Nagyerdőn. Várhatóan őszre készül el a különleges fürdőkomplexum.
Közlemény! - Akna fedlap süllyedés
Tájékoztatásul közöljük, hogy Debrecenben a Nyíl u. 6. szám előtt a 33-as számú főközlekedési útvonal Bem tér felé vezető sávjában az útburkolat alatt lévő, társaságunk által üzemeltetett egyesített rendszerű szennyvízcsatorna tisztító aknájának fedlapja megsüllyedt.
teljes hír
Kiírták a közbeszerzést Nagycsere és Haláp ivóvízhálózatának kiépítésére
Debrecen - Régi álom válik valóra a két debreceni külső településrészen. A tender szerint a leendő nyertesnek kilenc hónap alatt végeznie kell a beruházással.
teljes hír
Elfogadták a Debreceni Vízmű Zrt. 2018-as Üzletszabályzatát
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal KSFO_2019/16-1;2. számú határozatával jóváhagyta a Debreceni Vízmű Zrt. Üzletszabályzatát 2019.01.10-én.
teljes hír
55 éves a Debreceni Víztorony
Debrecen közműves ivóvízellátásának 110 éves története a mai Balmazújvárosi úton kiépített első vízművel, a 60 km hosszú vízvezeték rendszerrel és a hozzá tartozó, 1000 m3 víz tárolására képes és 20 m magas un. kupolás víztorony üzembe helyezésével 1913-ban kezdődött. Ekkor naponta 2000 m3 vizet termeltek a mélyfúrású kutakból és a város lakosságának 1/5-öde jutott ivóvízhez.
teljes hír
Tájékoztatás! - Hálózati szívattyú csere
Tisztelt Fogyasztóink! A TRV Zrt. értesítése szerint a KFCS felszíni víztisztító műnél hálózati szivattyú cserét végeznek 2018. december 20-án 8 és 15 óra között, mely a víztisztító műtől Debrecen irányába vizet szállító 2 db távvezetéken történő vízszállítás leállításával jár.
teljes hír